Om mig

Jag heter Anna Ehrenpreis och är hälsocoach, personlig tränare och licensierad kostrådgivare. Min ambition är att så många som möjligt ska må så bra som möjligt. Du med.

Jag är utbildad vid Kunskapsutvecklings Institutet (KUI) i Stockholm och Intensive Kost Sverige AB. Min resa började med att jag själv ville må bättre och sen rullade det bara på. När jag äntligen hittat mitt bästa sätt att leva, det jag kallar livets liv, så ville jag instinktivt att fler skulle få uppleva samma sak.

Min övertygelse är att utmaningen med långsiktig och hållbar hälsa och välmående ligger i själva beteendeförändringen. Att det är kring den du behöver hjälp när du vill må bättre. Att förändra invanda mönster och preferenser är otroligt svårt och att inte falla tillbaka i gamla vanor så fort livet trilskas eller motivationen tryter är ännu svårare. 

Därför arbetar jag i huvudsak med dokumenterade metoder för just beteendeförändring som håller över tid. Jag coachar dig i motiverande samtal och vägleder dig på dina premisser, i din takt, mot dina mål och när du väl är där så är du så mentalt stark och mår så bra att den tidigare livsstilen känns ointressant. Du vill helt enkelt inte falla tillbaka. Du vill vara där du är och precis då har du hittat livets liv – ditt liv.

Under våra möten råder tystnadsplikt och jag kan träffa dig såväl fysiskt som digitalt.

Boka tid redan idag!


Livets liv - ditt liv!